AGENDA 

 

Dag van de ondernemer

MKB Nederland roept vanaf 2016 elke derde vrijdag van november uit tot Dag van de Ondernemer. Op deze dag wordt met name door gemeentes aandacht gegeven aan het belang van alle ondernemers in een gemeente. Ondernemers verdienen respect en worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen.

Aangenaam Bergen op Zoom, MKB en BZW Bergen op Zoom nodigen u als ondernemer uit voor deze dag op 17 november 2017.
Aangenaam Bergen op Zoom wil op deze bijeenkomst haar betrokkenheid en waardering voor u aan anderen tonen. U als ondernemer zorgt niet alleen voor werkgelegenheid, maar vervult ook op vele andere terreinen een belangrijke rol, variërend van een bijdrage aan het voorzieningenniveau tot sponsoring van sportieve- en culturele activiteiten.

U bent als ondernemer van onze gemeente van harte welkom op vrijdag 17 november aanstaande, vanaf 16.00 uur in Natuurlijk Kloof!, Zurenhoek 5 te Bergen op Zoom. Aan het middagprogramma zijn geen kosten verbonden.

PROGRAMMA
16.00 Inloop
16.30 Opening door dagvoorzitters Liesbeth van Kerkhof / Johan van den Berg
16.33 NV Aangenaam Bergen op Zoom, president-commissaris Frank Petter
16.40 Jeroen van Glabbeek, oprichter en CEO van CM Groep, Nederlandse marktleider in business to business SMS. Klanten zijn onder meer media-bedrijven, banken en de overheid. CM is meer-malen bekroond, onder andere met de Award for Best Managed Companies en de European Business Award. Jeroen heeft uitgesproken innovatieve en vooruitstrevende ideeën en ambities. Meer dan 270 medewerkers zijn werkzaam op kantoren in Nederland, Londen, Shanghai, Kaapstad en Parijs. Iedereen werkt volgens het credo: doe wat je leuk vindt, goed kan én draag wat bij.
17.00 Netwerkborrel
18.30 Einde middagprogramma
19.00 Start feestelijk avondprogramma BZW-BoZ ‘walking diner’.

Aanmelden


24 november 2017 bedrijfsbezoek

Bedrijfsbezoek (met ontbijt) aan Auto Kar


24 mei 2018 bedrijfsbezoek

Bedrijfsbezoek aan Heijmans Uitzendorganisatie

 

Nieuws 

Eerste paal bedrijfsunits Reinierpark geslagen

Woensdagmiddag sloeg wethouder Marijke Vos – economische zaken – symbolisch de eerste paal bij de bouw van 10 bedrijfsunits op bedrijventerrein Reinierpark, zoals de uitbreiding van Reinierpolder wordt genoemd. Dat gebeurde in bijzijn van diverse belangstellenden. De...

Lees meer

8 meest gemaakte fouten bij beveiligingscamera’s

In het kader van “ de week van de veiligheid “ worden ondernemers opgeroepen om te investeren in betere camerabewaking. In de praktijk blijkt dat bij vrijwel elke Nederlandse ondernemer een bewakingssysteem aanwezig is, maar dat het vaak onbruikbare beelden oplevert....

Lees meer