HET BESTUUR VAN OPS

Het bestuur van Ondernemers Platform Steenbergen wordt gevormd door:

 

Leo Heijmans, voorzitter

Leo is oud raadslid en oud wethouder van de gemeente Steenbergen met een zeer groot netwerk en verbindend vermogen om partijen samen te brengen.

Heeft al vele jaren allerlei bestuursfuncties bekleed en is sinds maart 2016 voorzitter van OPS. Leo is ook oud-ondernemer en oprichter van Agri Dienst Uitzendbureau en ADS uitzend onderneming en weet goed wat er bij de ondernemers speelt en gevraagd wordt. Beide ondernemingen zijn overgegaan naar zijn zoon Arien en hij stopt nu al zijn spaarzame vrije tijd in onze vereniging.

Een man van korte lijnen en snel actief handelen.

Hij zal het aanspreekpunt zijn voor alle onderwerpen richting Gemeente, Overheid, KvK en collega-ondernemersverenigingen.

 

Johan van Gils, bestuurlijk penningmeester

Johan is partner bij BDO Accountants & Belastingadviseurs. Binnen deze organisatie veel bestuurstaken, w.o. voorzitter van de aandeelhouders en lid van Raad van Bestuur, uitgeoefend.

Actief werkzaam als Accountant/Adviseur vanuit de locatie BDO Roosendaal met een groot netwerk in deze regio.

 

Jeroen Akkermans, vice-voorzitter en bestuurslid afdeling recreatie

Jeroen is mede-eigenaar van Akkermans leisure & golf en Beneden Sas en daarmee al heel wat jaar actief binnen de recreatie en horeca sector. Naast bestuurslid van OPS is hij ook lid van de Raad van Advies van Recron Brabant.

 

Loek van Adrichem, bestuurslid afdeling glastuinbouw

De Glastuinbouw is binnen de gemeente Steenbergen belangrijk voor het economische klimaat. Grote tuinbouwbedrijven zijn gevestigd in het Westland, terwijl ook het nieuwe kassen gebied langs de A4 in ontwikkeling is.

 

Anja Huijsmans, bestuurslid

Administratieve kracht binnen Mangnus Park en Tuin Machines B.V., gevestigd op industrieterrein Reinierpolder I, het bedrijf van haar echtgenoot.

Tevens werkzaam in de zorgadministratie en voormalig ouderraadslid van de basis- en middelbare school.

 

Anita Nuiten, bestuurslid

Na managementwerkzaamheden in de gezondheidszorg en volkshuisvesting is Anita in 2012 haar onderneming gestart in de uitvaartzorg. Haar bedrijf, Uitvaartzorg Nuiten Groffen, heeft vestigingen in Steenbergen en in Ossendrecht.

Tevens is Anita actief in diverse besturen en commissies, zoals Kunstforum Steenbergen, Vraagwijzer en VIV.

 

Barry de Wit, bestuurslid

Na werkzaamheden als controller bij de Erasmus Universiteit, Erasmus MC en Stichting Laurens ouderenzorg is hij in 2011 gestart met Barristafacilitair, advies in de schoonmaak. Het bedrijf,  heeft een vestiging in Steenbergen, aan de Prins Reinierstraat 18.

Tevens is Barry actief in diverse Business netwerken waaronder BNI te Ossendrecht.

Nieuws 

Eerste paal bedrijfsunits Reinierpark geslagen

Woensdagmiddag sloeg wethouder Marijke Vos – economische zaken – symbolisch de eerste paal bij de bouw van 10 bedrijfsunits op bedrijventerrein Reinierpark, zoals de uitbreiding van Reinierpolder wordt genoemd. Dat gebeurde in bijzijn van diverse belangstellenden. De...

Lees meer

8 meest gemaakte fouten bij beveiligingscamera’s

In het kader van “ de week van de veiligheid “ worden ondernemers opgeroepen om te investeren in betere camerabewaking. In de praktijk blijkt dat bij vrijwel elke Nederlandse ondernemer een bewakingssysteem aanwezig is, maar dat het vaak onbruikbare beelden oplevert....

Lees meer