Het nieuwe bedrijventerrein, op een mooie locatie naast de A4, is ideaal voor de kleinschalige maakindustrie en groothandel. Ondernemen in Steenbergen kent vele vormen. Reinierpark biedt ondernemers de kans zich te vestigen in onze gemeente en gebruik te maken van de bedrijvigheid, de ruimte en de rust die Steenbergen biedt.

Steenbergen biedt een goed ondernemersklimaat. Er zijn verschillende bedrijven die na het vestigen in de gemeente Steenbergen een flinke groei hebben gerealiseerd. Met een starterscentrum, het ondersteunen van de ondernemersvereniging en een stabiliteit in beleidsvoering steunen we het bedrijfsleven in Steenbergen. Denk aan het realiseren van een goede uitstraling van het terrein, bereikbaarheid via de A4, maar ook door het aanbieden van glasvezel. Hiermee dragen we bij aan goed ondernemen in de gemeente Steenbergen.

Het hoogwaardige bedrijventerrein, de goede ligging, de actieve ondernemingsvereniging en de variatie in bedrijven, die al te vinden zijn op het terrein, bieden veel kansen voor bedrijven die zich willen vestigen op Reinierpark. Daarnaast biedt Steenbergen ook een prettig woonklimaat, met een opkomend aantal activiteiten en evenementen in de stad.

De gemeente Steenbergen is een gemeente met ambities op duurzaamheid. We stimuleren samenwerkingen tussen bedrijven en andere partijen, om duurzame resultaten te behalen.  De komende jaren onderzoeken we samen met belanghebbenden de opzet van parkmanagement. Op deze manier werken we gezamenlijk aan de kwaliteit van het bedrijventerrein.